"Orao" kreće Vidićevim stopama: Reprezentativac Srbije PRVI NA LISTI ŽELJA na "Old Trafordu"!

Autor:

Sport

06.02.2021

16:23 >> 17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose britanski mediji, Nemanji Matiću će se u Mančester junajtedu pridružiti sjajni sunarodnik.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković (desno) prvi je "pik" trenera Mančester junajteda!

Ekskluzivno saznajnje "Dejli Ekspresa" odjeknulo je Ostrvom kao bomba, pa navijači "crvenih đavola" sada mogu da se raduju što će Nemanja Vidić konačno dobiti vrednog naslednika.

Hari Megvajer pokazao je svojim eskapadama po Mikonosu (ušao u sukob sa albanskim kriminalcima) i klimavom formom da nije vredan 87.000.000 funti koliko ga je Junajted Lesteru platio, Viktor Lindelof takođe nije ni blizu stuba odbrane, Erik Bajili nažalost kuburi sa povredama, pa se Ole Gunar Solskjer poslužio receptom legendarnog Sera Aleksa Fergusona i "pikirao" dominantnog štopera iz Srbije.

Norvežaninu je za oko zapao ni manje ni više nego Nikola Milenković!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milenković briljira među "Violama", pa bi mogao da bude dostojana naslednik Nemanji Vidiću

"Bleki" od dolaska u Fiorentinu briljira, postao je neizostavan deo ekipe i čini brutalan defanzivno-ofanzivni tandem sa Dušanom Vlahovićem, pa sada Ole očajnički pokušava da ubedi Eda Vudvarda, čoveka koji u crvenom delu Mančestera donosi finalne odluke, da odvoji "tričavih" 30 miliona evra kako bi Srbin spasao odbranu koja je već primila 28 golova (12. u Premijer ligi) u dosadašnjem toku sezone.

RepublikaFoto: twitter.com/Manchester United
Megvajer ne igra kao igrač vredan 87.000.000 funti, pa je Solskjer potegao za Milenkovićem

Junajtedovi navijači ne pamte poslednji put kada su bili ovoliko gusto u trci za titulu, demoliranje Sautemptona u prošlom kolu (9:0) bio je dokaz njihove namere, pa bi Milenković mogao da bude karika koja "crvene đavole" vrati u zlatno doba kakvo je bilo kod je izvesna gromada iz Užica komandovala među momcima sa oboda Mančestera.

 

 

Inter i Milan otimali su se za pol-poziciju u trci za Nikolin potpis, ali Solskjer može da računa na "keca u rukavu" u obliku Nemanje Matića, koji bi Milenkoviću tranziciju na Ostrvo mogao znatno da olakša, pa se sada smatra da drugoplasirana ekipa u engleskoj eliti ipak favorit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading