OGROMAN ŠOK ZA ZVEZDU PRED MILAN: Crveno-beli DEFINITIVNO bez glavne uzdanice u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

06.02.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve nade su ugašene!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde 18. februara u Ligi Evrope igraju sa Milanom, ali kako stvari sada stoje bez iskusnog Aleksandra Kataija.

On je bio na priprema sa ekipom u Turskoj, ali je, kako prenosi "Žurnal", od strane lekara dobio sugestiju da miruje u određenom periodu i da se ne zamara.

Ovo ne znači da su rezultati proteklih testiranja bili loši, već da treba biti oprezan prilikom lečenja retke bolesti krvi koja je prisutna kod fudbalera Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Najavljeno je da će Katai uskoro ponovo početi da trenira, ali to neće biti dovoljno da se spremi za tako važan meč, a lekarski tim crveno-belih još ne može da precizira tačan datum njegovog povratka na teren.

Realna je procena da će zaigrati u martu, neizvesno je da li bi u tom slučaju bio spreman da makar odigra deo revanš meča sa Milanom.

 

Katai je prošli meč odigrao 12. novembra u dresu reprezentacije Srbije, protiv Škotske i tom prilikom se povredio, da bi mu se posle toga vratila i bolest koja je dijagnostifikovana još u periodu kada je igrao za Vojvodinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading