NEOČEKIVAN EPILOG: Jedan od najvećih talenata Zvezde napušta "Marakanu" BEZ OBEŠTEĆENJA!

Autor:

Sport

06.02.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biser Crvene zvezde Miloš Pantović napustiće klub na kraju sezone bez obeštećenja, pošto se dve strane nisu dogovorile oko produžetka saradnje.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Pantović je jedan od mladih fudbalera koji su blistali kod Slavoljuba Đorđevića, pričalo se čak u jednom trenutku da je nadomak prelaska u Mančester siti, međutim išao je na pozajmice u Grafičar i Voždovac, čiji će fudbaler i ostati posle leta.

Krilnom fudbaleru iz Novog Sada, rođenom 2002. godine, ugovor ističe na kraju sezone, a do razlaza će nastupati za omladince u koje je prekomandovan i Andrija Radulović.

RepublikaFoto: Starsport

Pantović je stigao iz Vojvodine i ostavio je dubok trag u mlađim kategorijama, postigao je i gol kojim je Zvezda "srušila" Olimpijakos u Ligi šampiona mladih, ali zbog toga što nije dobio garancije da će dobiti prostora u prvom timu - odlučio je da ode.

 

Prethodne sezone Pantović je odigrao 18 mečeva za "zmajeve" i postigao tri gola. Za sada nema informacija gde bi Pantović mogao da nastavi karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading