FRKA U ELITI: Brod i dalje tone bez "Mitrogola", "svrake" dobile batine na putu ka pobedi nad Sautemptonom!

Autor:

Sport

06.02.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam ništa ne može bez Aleksandra Mitrovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović i njegov Fulam odigrali su 0:0 sa Vest Hemom

Toliko je bilo jasno i tokom današnjeg predosadnog remija sa Vest Hemom.

Ekipe su odigrale 0:0, vrhunac utakmice bio je crveni karton Tomasa Sučeka u 97. minutu, a "Mitrogol" je na teren ušao tek u 79. minutu.

Skot Parker očigledno nije pravi kapetan za ovaj brod koji tone, a ako uskoro neko ne zauzme njegovo mesto i ne vrati sjajnog srpskog golgetera u startnu postavu, uskoro bi Londonski klub mogao opet da se nađe u Čempionšipu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bez "Mitrogola" Skot Parker nema čemu da se nada, ali ga je protiv "čekićara" ipak uveo tek u 79. minutu

Barnli i Brajton odigrali su klasičnu Barnli-Brajton utakmicu na putu ka remiju od 1:1.

Šon Dajšovi puleni bili su standardno tvrdi i defanzivni, "Galebovi" su pokušavali da uspostave svoj stil direktnih kontri, ali je na kraju prvi gol postigao Luis Dank na asistenciju Paskala Grosa u 36. minutu.

Izjednačio je Gudmundson u 53.

Njukasl i Sautempton odigrali su najzanimljiviji meč kola, pošto su "svrake" posle velike borbe pobedile rezultatom 3:2.

Iako su gol postigli već u 16. minutu preko pojačanja iz Arsenala, Džoa Viloka, već u 24. teren je morao da napusti Havi Mankiljo, dok je u 36. isto morao da uradi i ubitačni Kalum Vilson.

 

Njukasl je duplirao prednost u 26. minutu preko Almirona, ali je pozamljeni igrač Liverpula Takumi Minamino postigao prvi gol u dresu Sautemptona i smanjio prednost domaćina u 30. Almiron je u nadoknadi vremena na kraju prve deonice povećao prednost na 3:1 drugim golom.

Tik posle poluvremena, Džejms Vord-Praus dao je nadu Sautemptonu, a ona se dva minuta kasnije dodatno rasplamsala kada je Džef Hendrik dobio crveni karton, ali na kraju gosti nisu uspeli da dođu do boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading