SMS U ŠOKU: Neverica na "čizmi" i širom Evrope, ZA LACIO POTPISAO MUSOLINI!

Autor:

Sport

03.02.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerealne vesti odjeknule su Italijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić i njegovi saigrači šokirani su posle dolaska Musolinija u Lacio

Kako prenose tamošnji sportski portali, Romano Florijani Musolini potpisao je za Lacio!

Naravno, ne treba suditi o ljudima samo po njihovim precima, ali će fašistička sekcija navijača Lacija, ozloglašeni "Irriducibile", bez sumnje biti oduševljena ovom vešću.

Momak u pitanju ne daje bilo kakve naznake da će izrasti u diktatora, osim ako to bude na fudbalskom terenu, kojim sa svojih nepunih 20 godina već gospodari.

Igra poziciju desnog beka, a zanimljivo je i da je njegova majka nekadašnja poslanica Evropskog parlamenta Alesandra Musolini, koja je istakla da se njen sin neće nikada baviti politikom.

Nije poznato u kakvom je srodstvu mladi Musolini sa Benitom, ali neke brine činjenica da bi ekstremni deo navijača mogao da napravi Romanu pakao od života.

Teren će deliti sa našim Sergejem Milinkovićem-Savićem.

U Italiji Laciovi navijači važe za neke od najekstremnijih, pa su svastike, rasistički uzvici i fašistički pozdravi česta pojava na njihovim utakmicama.

On je skroman momak koji se nikad nije žalio. Obećava. A prezime? O tome nikad nismo ni pričali. Jedino je važna njegova želja da igra. I on je zaslužuje - rekao je Musolinijev trener iz mlađih kategorija Mauro Bjankezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading