OVO SU STANOJEVE "BEBE UBICE": Ova šestorica ODUŠEVILA SU U TURSKOJ, u njihovim rukama PARTIZANOVA BUDUĆNOST JE BEZBEDNA!

Autor:

Sport

03.02.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević nije se uplašio da na pripremama u Turskoj da omladincima priliku da se nametnu, pa sada ubira plodove svoje vere u Partizanove juniore.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević sastavio je odred "beba ubica"!

Čak šestorica su trenera Partizana prijatno iznenadili u Beleku, pa ćemo sada probati da vam predstavimo momke zbog kojih budućnost crno-belih deluje oslepljujuće svetlo.

Prvi na redu je Marko Milovanović.

Ovaj momak rođen je 2003. godine, iz Smedereva je, a Partizan nosi u krvi.

- Partizan je deo porodične tradicije. Živim da budem učesnik večitog derbija. Da debitujem, postignem prvenac, ostavim trag, dovedem ga do evropskog vrha. Posle – u Real - veoma je optimističan Milovanović.

Nada se da se dokazao treneru na pripremama.

Prve pripreme, nadam se da sam se dobro pokazao. Velika čast mi je bila da učestvujem. Javio mi je Nikola Štulić, a kada sam čuo, bio sam oduševljen. Izvanredan osećaj. Prija mi rad sa Stanojevićem - pohvalio je šefa struke mladi napadač.

RepublikaFoto: FK Partizan
Milovanović i Bazdar menjaju Natha i Smiljanića na pripremama

Sledeći na spisku je još jedan Vlahović, samo što je ovaj Vanja.

Krilo iz Vršca željno je gola na derbiju.

- Partizan je za mene sve u životu, klub iz snova. Nadam se da ću da debitujem, jednog dana, možda, postignem gol u derbiju. Posle – u Španiju, u koji klub – nemam tačnu destinaciju - dodao je Vlahović.

I njemu su bile prve pripreme sa prvim timom.

- I meni su bile prve pripreme. Sećam se kada su mi javili Štulić i Milijaš, prvo sam javio majci, prosto neverovatno sam se osećao - zaključio je momak za koga se nadaju da će parirati preizmenjaku Dušanu.

Treći momak na redu je Samed Baždar, Novopazarac rođen 2004. kome je brazilski Ronaldo uzor u životu.

Sve bih dao za Partizan. Voleo bih da debitujem, postignem gol i budem učesnik večitog derbija. Jednog dana, da se oprobam u Španiji ili Italiji. Dobro se snalazimo u prvom timu, nije toliko teško koliko smo mislili. Odlično smo prihvaćeni, trener Stanojević uneo je u ekipu pobednički mentalitet. Radimo individualno posle treninga, kritikuje nas... iskreno. Bićemo sve bolji - oduševljeno nastavlja Baždar.

Lazar Slavković uneo je i malo humora u priču.

On igra na poziciji golmana, zato što nisu znali šta će sa njim kada je bio manji i puniji.

Kao mali bio sam puniji, gde će mene – 'ajde na gol. Munja Mamić, tad u Novom Pazaru, razgovarao je s ljudima u Beogradu: „Imamo igru i šanse, al' golman im zauzima pola gola". Nisam izgubio nijedan derbi. Do upisa u srednju školu putovao sam iz Novog Pazar u Beograd, ustanem u četiri. Od 14. živim sam, imam kolekciju pehara, najdražis turnira na Jahorini - istakao je najsamostalniji od ove šestorice.

Na pitanje o čemu sanja, odgovorio je veoma produhovljeno, pa će sa verom u boga upravo on biti srce i duša Partizanove budućnosti.

- Sanjam da budem srećan. U Partizanu - živim svoju želju - istakao je Slavković.

RepublikaFoto: FK Partizan
Lazar Slavković "filozof" je između ove šestorice

Nastavlja se priča sa Mihajlom Petkovićem.

Takozvani "Pele iz Ćićevca" takođe sanja Španiju, igra u veznom redu, a u Stanojevića slepo veruje.

- Real Madrid, Barselona, u svakom slučaju – španska liga, to sanjam. Prethodno, da ostanem u prvom timu i debitujem za Partizan. Bio sam veoma iznenađen kada sam dobio poziv na pripreme, pa me baš raduje što šef Stanojević obraća pažnju na nas mlade - dodaje Ćićevački Pele.

Konačno i neki defanzivac!

Aleksa Purić želi da nastavi tamo gde je Strahinja Pavlović stao. 

Mladi Šapčanin pohađao je istu školu fudbala kao Pavlović i Saša Lukić, pa se i on nada da bi mogao da izraste u prvotimca.

- Počeo sam u svom Provu, kasnije prešao u Školu fudbala Savacium, gde su ponikli i Saša Lukić i Strahinja Pavlović. Sanjam Partizan. Želim, pre svega, da ostanem u prvom timu - da debitujem, potom, ostavim dublji trag u Humskoj - zaključio je poslednji od bisera koje je Aleksandar Stanojević otkrio na januarskim pripremama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading