LJUBIMAC DELIJA O POVRATKU NA MARAKANU: Hoću u Zvezdu, ona je moj DNK!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

03.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić više nije opcija, neizvestan je i transfer Aleksandra Dragovića, pa bi Crvena zvezda rešenje na poziciji štopera mogla da nađe svom detetu - Vukašinu Jovanoviću (24), koji je od juče slobodan igrač nakon raskida ugovora sa francuskim Bordoom. Sudeći po izjavi zlatnog "orlića" iz Novog Zelanda u intervjuu za Srpski telegraf, povratak u matični klub, iz kog se 2016. otisnuo u pečalbu, za njega je uvek solucija.

RepublikaFoto: Starsport
Delije

Marakana se prethodnih godina pokazala kao idealna sredina za rehabilitaciju karijere pojedinih fudbalera, što dodatno raspaljuje maštu navijačima da bi bivši defanzivac Zvezde, Bordoa, Zenita i Eibara ponovo mogao da obuče crveno-beli dres.

- Zvezdino sam dete, to je moj klub i gde god da igram i živim razmišljam o Crvenoj zvezdi. Na Marakani sam postao čovek i fudbaler i klub mi je mnogo pružio. Voleću Zvezdu do kraja života, sutra će je voleti i moji naslednici. Ona je deo moje porodice pošto sam u klubu od devete godine, prošao sam omladinsku školu i žao mi je što duže nisam ostao na Marakani, to jest, što sam prerano otišao. Slagao bih kada bih rekao da mi Zvezda ne nedostaje. Ona je u meni gde god da sam moj DNK, moja porodica. Volim da dođem na stadion i dolazio sam kao navijač, a možda se vratim i kao fudbaler. Videćemo - kaže Vukašin Jovanović za naš list.

Na Marakani bi ponovo mogao da zaigra u paru sa Milanom Gajićem, s kojim je delio svlačionicu u Bordou, odnosno u reprezentaciji Srbije do 20 godina, kada su postali prvaci sveta.

RepublikaFoto: Starsport

- Većinu aktuelnog igračkog kadra znam iz viđenja. Lično poznajem samo Gajića i Srnića. Milan Gajić je moj veliki prijatelj i redovno se čujemo. Mnogo puta smo pričali o Zvezdi, mnogo njenih utakmica pogledali smo zajedno. Kada je odlazio u Zvezdu, kod mene se raspitivao o klubu, a ja sam ga uputio za neke stvari, dočarao sam mu kakav je osećaj igrati za tako veliki klub. Kasnije mi je priznao da sam mu sve lepo objasnio. Drago mi je što mu je konačno krenulo i što dobro igra. Poznajem i Radovana Pankova iz mlađih kategorija - rekao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

03.02.2021 20:34

Dovedite Vuleta

Marko

03.02.2021 20:39

Vule je nezaboravan iz N.Zelanda,jos uvek imam sliku one reprezentacije.