NA MARAKANI SE HVATAJU ZA GLAVU: Zvezda napravila OGROMNU grešku!

Autor:

Sport

19.01.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 2:2 sa ukrajinskom Zorjom u drugom pripremnom meču u Turskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Malo je falilo Novosađanima da trijumfuju na ovom meču, koji će se pamtiti i po prvencu Veljka Simića, koji je u ovom prelaznom roku prešao u Vojvodinu pošto ga je Zvezda pustila kao slobodnog igrača na Karađorđe, pa će se na Marakani možda već sada pitati da li su pogrešili.

Zorja je povela već u četvrtom minutu meča preko Dmitra Homčenovskog, ali je Zukić brzo poravnao na 1:1 dobrom reakcijom glavom u 14. minutu i tim rezultatom je završeno prvo poluvreme.

Vojvodina je potpuno preokrenula u 63. minutu, kada je Veljko Simić pronašao put do mreže ukrajinske ekipe, što je njegov prvenac u dresu kluba iz Novog Sada.

Lopta je došla do Veljka Simića posle centaršuta sa leve strane, kada odbrambeni igrač Zorje nije najbolje reagovao i iskoristio je priliku da zatrese mrežu.

Ipak, Vojvodina je ostala bez trijumfa, pošto je Jehor Nazarina lukavo izveo slobodan udarac i matirao rezervnog golmana Voše, pošto je Goran Vukliš prethodno izmenjen zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.