"GROBARI" U PANICI: Saša Zdjelar PROGOVORIO o odlasku iz Humske!

Autor:

Sport

19.01.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je produžio ugovor sa Aleksandrom Šćekićem, a plan je da isto učini i Saša Zdjelar, koji uveliko pregovara sa klubom iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić

Sve se odvija bez ikakvog pritiska, jer je vezista privržen klubu, a i crno-beli imaju strpljenja, jer je u protekle tri godine poprilično doprineo i zavredio veliko poštovanje.

Svi u Humskoj ističu da žele da Zdjelar ostane, a to rekao i Aleksandar Stanojević pre nekoliko dana, a ni fudbaler nema ništa protiv da i dalje nosi crno-beli dres.

- Počeli smo pregovore o novom ugovoru i videćemo. Ne bih išao iz Partizana ukoliko eventualno ne dođe poziv iz neke od "liga petice". Da odem čisto da bi se reklo da sam otišao u neku sredinu, klub koji nema ambicija bio bi samo korak unazad.

 

 

 

- Smatram da ko u fudbalu želi da napreduje, mora da razmišlja samo u pravcu da ode u bolji klub od onoga čije boje brani. Rekoh već, pričamo, neke stvari treba da se definišu i toliko mogu trenutno da kažem - jasan je Saša Zdjelar.

Vezista crno-belih je u decembru imao ponudu Ludogoreca, koju je glatko odbio, upravo zbog činjenice da je bugarska liga verovatno kvalitetom i ispod Superlige, a bio je na oku je i dva francuska kluba, Remsa i Sent Etjena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading