STRANAC NA KLUPI SRBIJE? Pitali smo Ćurkovića šta misli o novom SELEKTORU, on odgovorio kao iz TOPA!

Autor: V. Z.

Sport

12.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Legenda Partizana Ivan Ćurković

Fudbalska reprezentacija Srbije traži naslednika Ljubiši Tumbakoviću na mestu kormilara "orlova", a sudeći po izjavi Ivana Ćurkovića (76), na tom mestu se neće naći stranac.

Bivši član selektorske komisije reprezentacije Jugoslavije i dugogodišnji funkcioner FK Partizan, veruje u stručnost odgovornih ljudi na Terazijama 35.

- Imam poverenje u čelnike Fudbalskog saveza Srbije da će doneti pravu odluku. Oni se razumeju u materiju, kompetentni su i iskusni. Siguran sam da će naći pravo rešenje. Apsolutno se protivim dovođenju stranca na mesto selektora jer imamo nekoliko stručnjaka koji su trenutno bez angažmana. Ispratio sam i spinovanje oko Rejmona Domeneka. Jedan francuski novinar me je zvao i rekao: "Nećete valjda njega dovesti." Takođe, nisam ni za stručnu selektorsku komisiju pošto se tome poseže kada nema adekvatnih rešenja. U svakom slučaju, dobro je što uopšte imamo toliko kandidata, a ja imam poverenja u moje prijatelje i FSS - rekao je Ivan Ćurković za Srpski telegraf.

Podsetimo, kao glavni kandidat za Tumbinog naslednika figurira još jedan proslavljeni reprezentativac naše zemlje Dragan Stojković Piksi, a alternative su Savo Milošević i Vladan Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading