LEGENDA PARTIZANA BEZ ZADRŠKE: Milošević je imao taj problem, Stanojević je PRAVI!

Autor: Sportski žurnal

Sport

25.12.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je obeležilo godinu u Humskoj je smena trenera! Savo Milošević je početkom sezone rešio da napusti crno-bele i na njegovo mesto je došao Aleksandar Stanojević.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Ćurković

Upravo njih dvojicu komentarisao je legendarni Ivan Ćurković.

Nekadašnji predsednik Partizana, a sada počasni predsednik kluba, pričao je za "Sportski žurnal" o aktuelnostima u Humskoj, a dotakao se i priprema crno-belih za drugi deo sezone.

- Stanojević je pravi trener. Dobar momak, ima smisla za to. Od poverenja! E, sad, imati već za proleće nerealne ambicije… Voleo bih da ga zadržimo bar nekoliko godina- rekao je slavni golman.

On se potom dotakao i njegovog prethodnika, Sava Miloševića. Za vreme njegovog mandata je bilo dobrih perioda, ali...

 

- Žao mi je, lepo se igralo… Savo nije bio psihološki spreman za sve što prati trenerski posao, definitivno - najteži u fudbalu. Zašto? Šef struke je prvi na udaru, s najvećom odgovornošću, mora da uđe u glave svih 25 fudbalera. Plus, tu su mediji, publika… Uloga koja iscrpljuje, videli ste Murinja, period najveće snage, kad sjajno gurate, smenjuju šokovi, nervoze…- istakao je Ćurković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading