SRPSKI NAPADAČI BILI ZVEZDE, A SADA IH TERAJU IZ TIMOVA: Skandalozno je šta rade Mitru i Joviću!

Autor:

Sport

11.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući selektor reprezentacije Srbije mogao bi da se nađe u velikom problemu pred martovski start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. jer njegovi aduti na mestu napadača ne znaju gde udaraju. Aleksandar Mitrović (26) i Luka Jović (23) nalaze se u nemilosti svojih trenera u Fulamu i Real Madridu i, prema informacijama medija iz Engleske i Španije, obojicu čekaju transferi u nove klubove.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović i Aleksandar Mitrović

Zanimljivo je da su obojica u problemu zbog identičnih stvari, a to je slabija forma, nepoverenje šefa struke i povrede, a Mitru je presudio i onaj incident oko proslave Nove godine, kada je bio na udaru britanske javnosti.

IZGUBIO POVERENJE

Kada govorimo o slučaju Luke Jovića u redovima "kraljevskog kluba", najbolji opis situacije dala je Marka. Uticajni španski list naveo je da je sada ispred našeg asa i Marijano Dijaz i da Zinedin Zidan više nema poverenja u njega.

- Iako nije bio na dobrom glasu kod Zidana, Marijano je sada ispred Srbina, koji je postao rezerva iako je u leto 2019. stigao kao zvezda. Luka Jović je postao treća devetka Reala, a francuski stručnjak se složio s upravom da je vreme za rastanak s njim - navodi se u tekstu.

Luka Jović je u ovoj sezoni propustio čak osam mečeva, po četiri zbog korone i povrede, a odigrao je pet utakmica i skupio 208 minuta bez učinka. Stigao je iz Ajntrahta iz Frankfurta na leto 2019. za 60 miliona evra i od tada odigrao samo 32 utakmice i postigao mizerna dva gola.

NOVO REŠENJE

S druge strane, britanski dnevni listovi tvrde da je vreme Aleksandra Mitrovića u Fulamu prošlo i da ekipa iz Londona želi da razmotri sve ponude za srpskog reprezentativca da bi ga prodali što pre. Iako je zamenik kapitena kluba sa stadiona "Krejven Kotidž", Mitar je ove sezone upisao 14 nastupa, uz tri pogotka. Strelac nije bio još od septembra, a u prvoj postavi se našao samo jednom u poslednjih sedam susreta. O njegovoj sudbini, između redova, govorio je i trener premijerligaša Skot Parker.

- Tanki smo u napadu, ostali timovi u Premijer ligi imaju veću dubinu u toj liniji tima. Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru da bismo se pojačali - rekao je engleski strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading