TRKA SA VREMENOM: Odluka o selektoru NA POMOLU, od jednog čoveka sve zavisi!

Autor: informer.rs

Sport

11.01.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidati za novog selektora Srbije su Dragan "Piksi" Stojković, Vladan Milojević i Savo Milošević, ali teško je govoriti ko je od njih favorit u trci za klupu "orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Svakog dana pristižu nove informacije, a kako javlja "Informer" trebalo bi da danas, a najkasnije sutra Piksi bi trebalo da saopšti konačnu odluku o tome da li će preuzeti reprezentaciju.

- On je pre nekoliko dana, posle ubeđivanja i nagovaranja od strane čelnika FSS, ponudio svom klubu Guangdžou raskid ugovora pod određenim uslovima. Odgovor Kineza trebalo bi da dobije do kraja nedelje, pa se očekuje da o svemu tome obavesti FSS- poručuje izvor iz Fudbalskog saveza Srbije za "Informer" i dodaje:

- Ipak, male su šanse da taj odgovor bude pozitivan i na zadovoljstvo našeg Saveza.

Vladanu Milojeviću se ponovo "drma" klupa u Al-Ahliju pošto su vezali dva poraza, pa se čak priča o ultimatumu koji mu je uprava dala.

RepublikaFoto: Starsport

Naime, ako ne pobedi Al-Hilal mogao bi da dobije otkaz.

- Koliko je Kokezina želja da selektor bude Piksi, toliko zamenik predsednika FSS Marko Pantelić navija da Vladan preuzme reprezentaciju. Takođe, on je od potencijalnih kandidata pokazao možda i najveću želju da sedne na klupu.

 

- Čak je i sam nudio određena rešenja poput onog da privremeno, u prvih šest meseci, vodi uporedo klub i nacionalni tim- navodi izvor pomenutog lista.

Poslednja opcija je Savo Milošević  kome će se FSS okrenuti ako Stojković i Milojević ne budu dobili raskid ugovora sa klubovima u najskorijem periodu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading