SRBIJA NA NOGAMA: Vladan Milojević dobio NADREALNI ULTIMATUM, FSS na oprezu!

Autor: Telegraf

Sport

11.01.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva poraza u kojima je primio šest golova, Vladan Milojević je na izlaznim vratima Al Ahlija!

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Mediji u Saudijskoj Arabiji, pišu da su čelnici kluba postavili ultimatum srpskom treneru da mora da pobedi lidera Al Hilal u derbiju.

U suprotnom, Milojević i čelnici kluba će sesti za sto kako bi osmislili formulu za raskid ugovora koja bi bila najpogodnija za obe strane.

Meč između Al Ahlija i Al Hilala je na programu u petak, a razlika između ova dva rivala je tri boda. A Hilal ima 25, Al Ahli 22 koliko i drugoplasirani Al Šabab.

 

 

 

Bivši trener Zvezde se pominje kao potencijalni selektor Srbije, a otkaz bi mogao da pogura stvari u tom pravcu, iako je prvi "pik" FSS-a Dragan Stojković Piksi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sale

11.01.2021 14:12

..ali ljudi pa taj Milojević pojma nema o fudbalu,taj tim zvezde je sam pobedjivao,inače naši domaći treneri su grozno slabi učitelji i ja bi uzeo Matthäusa ili tako nešto slično..!

pukovnik

12.01.2021 02:33

po meni trener nista nemoze da uradi bez igraca moze da izmislja sto taktike ali sve dzabe ako ovi ne igraju moze i savo biti trener ako ima 11 ronalda mesija i jos nekih a sa nasim balerinama nema spasa bilo ko da dodje