ZVANIČNO! POTVRĐENO! PARTIZAN DOBIO PRVO POJAČANJE! Dete kluba vraća se u Humsku!

Autor: Telegraf, Republika

Sport

07.01.2021

10:40 >> 11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom - istakao je član UO Partizana Mladen Mijatović.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana raduju se zbog prvog pojačanja u zimskom roku!

Prvi fudbaler kojeg je Partizan angažovao u zimskom prelaznom roku je defanzivac Voždovca Marko Živković!

"Telegraf" sada i zvanično potvrđuje, preko člana UO kluba iz Humske Mladen Mijatovića, da se ovaj 26-godišnjak vratio među crno-bele. 

Desni bek u Humsku stiže za minimalno obeštećenje i potpisaće trogodišnji ugovor, pošto mu je saradnja sa "Zmajevima" isticala u junu 2021. godine. 

 

 

- Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpiao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna - rekao nam je Mijatović.

- Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojo i šampionsku titlu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu - dodao je Mijatović i iskoristio priliku da pošalje Božićnu čestitku.

- Želim da čestitam Božić svim čitaocima "Telegrafa", navijačima Partizana i ljubiteljima fudbala, bez obzira za koji klub navijaju - rekao je član UO Partizana Mladen Mijatović.

Živković je dete Partizana, prošao je sve mlađe selekcije i to mu je, uz dobru formu i i status standardnog prvotimca Voždovca u minuluh nekoliko meseci bila i najbolja preporuka da se vrati u klub u kome je praktično odrastao i stasao kao fudbaler.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Marko Živković vratio se u Partizan!

Pored Marka Živkovića, Partizan je ozbiljno razmišljao i o fudbaleru Čukaričkog Nikoli Ćirkoviću, kao i pojedinim srpskim fudbalerima u inostranstvu, koji pokrivaju istu poziciju. Ipak, u Humskoj su se odlučili za igrača koga dobro poznaju i koji ima nešto drugačije, ofanzivnije, karakteristike od Aleksandra Miljkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading