MILOJEVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: U Partizan sam prešao zbog brata Grobara!

Autor:

Sport

06.01.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Zvezde i Partizana Goran Milojević otkrio je zanimljivu priču vezanu za njegov prelazak iz crveno-belih među crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Milojević

Kada je Milko Đurovski zatresao Jugoslaviju prelaskom iz Crvene zvezde direktno u Partizan 1986. godine, delovalo je da će se dugo čekati da neko krene njegovim stopama. Ipak, Goran Milojević isto je to uradio dve godine. 

Goran je poslednjih godina postao poznat kao stariji brat Vladana Milojevića koji je postavio temelje nove Crvene zvezde kao trener poslednjih godina. U razgovoru za "Mondo" Goran je otrkio da je zbog brata prešao u redove najvećeg rivala, te je umalo nastao žestok nesporazum. 

- Ja sam prešao zbog brata. Moja cela familija je zvezdaška, a imam samo jednog koji navija za Partizan - rekao je Goran Milojević. 

Ipak, objasnio je iskusni stručnjak da nije reč o Vladanu Milojeviću. 

RepublikaFoto: Starsport

- Ne, ne. On se zove Aleksandar Milojević i jedini je on partizanovac. Rekao sam mu 'Zbog tebe ću da pređem u Partizan' i to sam uradio - podvukao je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading