"Večito" rivalstvo NIKADA NE SPAVA: Posle GAFA Ivice Ilieva SMEJE SE CELA SRBIJA!

Autor:

Sport

04.01.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne dešava se često da fudbaleri zaborave kako izgledaju formacije, pa čak i kada se odavno više ne bave ovim sportom, ali eto, upravo se to desilo bivšem sportskom direktoru Partizana Ivici Ilievu!

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev bio je metnja sprdnje po društvenim mrežama posle gafa u jednoj emisiji

Svojevremena zvezda Partizana, poznata po fatalnom promašaju u Ligi šampiona protiv Real Madrida davne 2004. godine, napravila je "mentalni lapsus" u jednoj sportskoj emisiji zbog kojeg se Iliev našao kao predmet sprdnje mnogih na društvenim mrežama.

Naime, nekadašnji krilni napadač Visle, Makabija, Kotbusa i drugih bio je upitan da nacrta omiljenu formaciju sa kojom bi nastupio da je trener Partizana.

Iliev nije časio časa, već se bacio na crtanje, samo što je zaboravio koliko igrača sme da bude na terenu, pa je nactao formaciju 3-5-3, koja logično sadrži 12 igrača!

Voditelj ga je ubrzo ispravio, Iliev je gaf prihvatio uz smeh, ali je onda on krenuo da se širi kao vatra društvenim mrežama, pa su i Tviter korisnici, među njima u Zvezdini navijači, dodali svoj komentar.

"Večito" rivalstvo zaista nikada ne spava!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading