SRBIN NA STRUBU SRAMA: Navijači traže da skine KAPITENSKU TRAKU, trener ga NAJSTRAŠNIJE OSUDIO!

Autor:

Sport

03.01.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac i kapiten Kristal Palasa nalazi se na udaru britanske javnosti, ali i svog menadžera Roja Hodžsona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Milivojević se našao u centru pažnje kada je na društvenim mrežama osvanuo video njegovog novogodišnjeg provoda sa porodicom Aleksandra Mitrovića.

Mitrovićeva supruga je sve snimila i postavila na društvene mreže, zbog čega su sada dvojica srpskih fudbalera ne samo na udaru javnosti, već se nalaze i pod istragom.

Sada se o svemu oglasio i Roj Hodžson, Milivojevićev menadžer u Kristal Palasu.

- Osuđujemo to, zasigurno se izvinjavamo za to- rekao je Hodžson posle pobede Kristal Palasa protiv Šefild junajteda 2:0.

 

- Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornost za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu- oštar je bio Hodžson.

Ipak, mnoge navijače Kristal Palasa je začudilo što je Milivojević ipak kao kapiten predvodio ekipu u pobedi protiv "oštrica", očekivajući da on bude odstranjen iz tima. Iskusni Hodžson je i na to imao odgovor.

- Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavno ne mogu da komentarišem. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavamo se zbog toga- rekao je Roj Hodžson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading