(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK: Sraman napad Engleza - pogledajte skromnu proslavu Mitrovića i Milivojevića!

Autor:

Sport

02.01.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skromna novogodišnja proslava Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića izvala je pravu buru u Engleskoj, ali snimak koji je objavio britanski tabloid "San" svedoči da prekršaja nije bilo.

RepublikaFoto: Sun/printscreen
Mitrović se igra sa klincima

Britanci navode da je u stanu je bilo sedam osoba, što je zabranjeno odlukama vlasti Velike Britanije zbog pandemije koronavirusa, a onda u prilog daju snimak na kome se vide srpski fudbaleri sa svojim suprugama i decom koja igraju fudbal.

Dakle, nikakvog masovnog okupljanja nije bilo...

Snimak pogledajte OVDE.

Dodatna prašina se podigla jer u redovima Fulama ima više zaraženih igrača, i zbog toga su dve utakmice Premijer lige morala biti odložene.

Kristal Palas i Fulam su navodno pokrenuli istragu zbog ove žurke, a u narednim danima ćemo saznati da li će Milivojević i Mitrović biti sankcionisani.

Međutim, nisu se samo srpski internacionalci našli na udaru u Engleskoj. Naime, zvezde Totenhema Serhio Regulion, Đovani Lo Selso i Erik Lamela su se takođe provodili za praznike, ali njihova proslava je zaista za osudu jer se na FOTOGRAFIJAMA može izbrojati više od 10 ljudi što se može shvatiti kao kršenje zakona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading