SRBI BEZ POBEDE: Vila sa igračem manje ponizila Lukin Palas, Fulam remizirao sa Sautemptonom!

Autor:

Sport

26.12.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Aston Vile deklasirali su Kristal Palas u Birmingemu sa 3:0, dok su Fulam i Sautempton odigrali meč bez golova u meču 15. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Vile

Aston Vila je tako stigla do osme prvenstvene pobede i sada je u gužvi timova u gornjem domu tabele sa ukupno 25 bodova.

Na "Vila parku" domaćin je rano poveo, već u petom minutu, kada je Bertran Traore odlično reagovao na odbijenu lpptu posle šuta Olija Votkinsa, sprovevši je u mrežu preciznim udarcem sa desetak metara.

U 45. minutu, Aston Vila je ostala da desetoricom pošto je drugi žuti karton u rasponu od šest minuta dobio Tajron Mings. Ipak, to im nije smetalo da ne samo pobede, već i povećaju prednost.

U drugom delu, tačnije u 67. minutu, Kortni Haus je zatresao mrežu Kristal Palasa. Posle prekida sa desne strane, Votkins je šutirao glavom, lopta se od prečke odbila do Hausa koji je uspeo da je prebaci preko gol crte. Konačnih 3:0 postavio je Anvar El Gazi u 76. minutu. Posle akcije Griliša i Votkinsa, Holanđanin je pcecizno šutirao sa 14 metara, lopta se od desne stative odbila u mrežu.

Na "Krejven kotidžu" nije bilo golova, ali je dominirao VAR. Vezista gostiju Džejms Vord Praus je u prvom delu pogodio prečku posle slobodnog udarca, to je bilo sve od bitnih dešavanja u prvom delu. Aleksandar Mitrović je na teren ušao tek u 85. minutu i iz drugog kontakta sa loptom u drugom minutu nadoknade vremena, imao je jedini priliku, ali je sa igračem na ležima bio i neprecizan posle centaršuta sa leve strane.

U 71. minutu sudija je odlučio posle VAR snimka da nema penala za Sautempton, da bi u 75. minutu poništio gol Šejna Longa zbog ofsajda. I desetak minuta kasnije, kada je Teo Volkot zatresao mrežu, reagovao je sudija i posle gledanja snimka opravdano poništio gol zbog ofsajda, pa je ostalo 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading