Nastavlja se drama u Premijer ligi: Lester i Mančester junajted REMIZIRALI POSLE EPSKOG MEČA!

Autor:

Sport

26.12.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku 15. kola Premijer lige sačekao nas je spektakl između "lisica" i "crvenih đavola", ali pobednik na ovom meču se ipak nije razjasnio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vardi slavi gol

Da će biti odličan meč nagovestio je Rašford već u 23. minutu, kada je iskoristio sjajnu asistenciju genijalnog Bruna Fernandeša kako bi svom timu doneo vođstvo.

Nije ono dugo trajalo, pošto je Medison Fernandešu uzvartio istom merom, pa je efektno pronašao Barnsa za 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno je ponovo bio sjajan, pa je postigao gol i asistenciju

Usledio je period grublje igre, oba gorepomenuta plejmejkera zaradila su po žuti karton, pa je Marsijalu još i poništen gol zbog ofsajda u 61. minutu.

Vođstvo je svom timu potom vratio sada već kultni Portugalac u dresu Junajteda, ali je jedna od najvećih legenda ove decenije kada je fudbal u pitanju, Džejmi Vardi, odlučio da želi bod, pa je po njega i otišao.

Podela bodova uvek je delovala ga najrealnija opcija od starta meča, pa sada Lester zauzima drugo mesto u Premijer ligi sa 27 poena, dok je Junajted treći sa 26.

 

Tabela Premijer lige posle ovog susreta izgleda ovako:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading