Crveno-beli SKOČILI U AKCIJU: Zvezda odabrala prvog pika, EKSPRESNO REŠAVA POSAO SA DEFANZIVCEM!

Autor:

Sport

24.12.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda muči muku sa dovođenjem levog beka pored Milana Rodića, ali sada deluje kao da je toj torturi konačno došao kraj!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde raduju se novom levom beku!

Ambiciozna je ekipa iz Ljutice Bogdana od kada je obezbedila proleće u Evropi, pa planira pojačanja vredna kontinentalnog uspeha.

Pregovara se sa Dragovićem, u priči je i Filip Sinkernagel, ali je problem sa levim bekom znatno veći, pa bi crveno-beli mogli ekspresno da probaju da ga reše.

Zvezda nije dobro birala na toj poziciji u poslednje vreme, pa je završavala sa igračima poput Žandera.

Milan Rodić apsolutno je ključna karika, ali često ima problema sa povredama, pa je njegova zamena prioritet.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda već godinama muku muči sa Rodićevom zamenom...

Pregršt opcija pominju se kao realne.

Pojedini mediji pišu o Marku Jevremoviću iz Javora, dok drugi pominju Bojana Nastića iz BATE Borisova, ali čovek koga Zvezda zaista želi je Stefan Gofri. 

Mladi reprezentativac Nigerije trenutno nastupa za Isloč iz Minska, gde je veoma efikasan sa tri gola i dve asistencije u dosadašnjem toku sezone.

Njegov agent odlučio je da je vreme da napravi sledeći korak, pa Zvezdu vide kao idealno rešenje. 

Novac barem u ovom slučaju nije preveliki problem, pošto Gofri vredi svega 250,000 evra, ali se za njega interesuje i Ferencvaroš, pa bi crveno-beli mogli da budu uvučeni u rat ponuda za njegove usluge.

 

 

 

Jedini problem za Zvezdu je činjenica da je Gofri stranac, a da oni mesta za strance nemaju. Plate već primaju Sanogo, Ben, Kanga, Falčineli, i Bakajoko, dok se iz Grafičara priključuje Kenijac Ričard Odada, pa bi neko morao da napusti klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading