POMETNJA U SVLAČIONICI ZVEZDE: Pojačanje crveno-belih PRAVI RAZDOR među Stankovićevim igračima, ponavlja se "slučaj Marin"!

Autor:

Sport

24.12.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne cvetaju ruže u Ljutice Bogdana...

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković mogao bi uskoro da dobije veliki problem u svlačionici...

Kao što smo vam već preneli, čelnici Crvene zvezde ozbiljno su zagrizli za Filipa Sinkernagela, najboljeg igrača norveškog prvenstva, ali bi taj transfer mogao da napravi problem Dejanu Stankoviću.

Sa Dancem kome je agent Pini Zahavi Zvezda je tek počela da pregovara, ali se već nagađa da bi mogao da bude među najplaćenijim igračima u taboru crveno-belih, što bi moglo da dovede do velikih poteškoća.

Naime, za Sinkernagela interesuju se i silni evropski velikani, pa on može da bira između Seltika, Anderlehta, Atalante, Fjorentine i Zvezde, što podrazumeva da bi mu finansijki uslovi bilo gde van Srbije bili bolji.

RepublikaFoto: Starsport
Sinkernagel nalazi se na meti raznih evropskih klubova, ali bi u Zvezdi mogao da dobije najveću minutažu

To je problematično zato što je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić skoro obelodanio da će igračkom kadru morati da skrešu plate zbog gubitaka izazvanih pandemijom, pa bi dolazak novog, skupocenog, stranca mogao da izazove nezadovoljstvo među Stankovićevim pulenima.

Dok bi na Marakani sigurno dobijao adekvatnu minutažu, Zapadna Evropa učinila bi ga milionerom, pa ostaje da se vidi šta preferira sjajni veznjak.

Podsećamo, Zvezda je sličnu situaciju imala sa Markom Marinom, koji je iz Nemačke stigao i automatski postao ubedljivo najplaćeniji igrač Zvezde sa 700.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Ista bojazan postojala je kada je Marin postao najplaćeniji igrač kluba, ali se ispostavilo da nije bilo razloga za strah

Nagađa se da je Sinkernagelu ponuđeno nešto manje, ali bi svakako bio među najplaćenijima, što standardnim prvotimcima koji su izborili proleće u Evropi može da se ne svidi.

 

 

 

Ipak, retko se javlja prilika da se dovede igrač koji je postigao 19 golova i dodao 24 asistencije u sezoni, pa je realno da će Stankovićev tim oberučki prihvatiti momka koji može da im pomogne u ratu sa Milanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading