NEVEROVATNO: Savo Milošević U TRCI ZA POSAO IZ SNOVA!

Autor:

Sport

13.12.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana i legendarni golgeter naše reprezentacije mogao bi uskoro da dobije angažman o kome sanja svaki Srbin.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević uskoro bi mogao da se nađe za kormilom reprezentacije Srbije!

Nekadašnji trener Partizana Savo Milošević ušao je u konkurenciju za mesto novog selektora Fudbalske reprezentacije Srbije!

Milošević je 1. septembra napustio klupu Partizana i od tada je bez angažmana, što bi moglo da olakša posao Fudbalskom savezu Srbije (FSS) pri imenovanju novog selektora.

Naime, ostvareni su kontakti sa Veljkom Paunovićem i Vladanom Milojevićem, ali oni su trenutno vezani ugovorima sa svojim klubovima Redingom, odnosno Al Ahlijem, a zauzet je i Slaviša Jokanović.

Pored Miloševića se među imenima potencijalnog selektora nalazi i Slaviša Jokanović

Spominjao se i Ivan Jovanović, kao i Rajmon Domenek koji je rekao da bi rado prihvatio taj posao i da je posredstvom drugih kanala čuo za interesovanje FSS-a.

Međutim, strategija jeste da domaći trener vodi reprezentaciju, čime bi i navijači bili najviše zadovoljni, pa je tako bivši trener Partizana ušao u uži izbor, prenosi "Maksbet sport".

Savu Miloševiću nije stran posao u Savezu, s obzirom na to da je njegov deo bio pre dolaska u Partizan, a 2014. godine imenovan je za potpredsednika ovog tela.

 

Prethodno je bio direktor omladinskih selekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BOGDAN VELJKOVIC

13.12.2020 22:57

Super resenje za nas fudbal...odigrao 102 utakmice za reprezentaciju...vise nego super resenje...sto pre Savu Milosevica za selektora reprezentacije Srbije...!!!