Dejan Stanković PREZADOVOLJAN, ali JEDNA STVAR sreću kvari!

Autor:

Sport

13.12.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je prezadovoljan igrom i trijumfom nad Bačkom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crveno-beli su slomili goste iz Bačke Palanke u drugom poluvremenu i upisali šesti trijumf u nizu u Linglong Superligi Srbije.

- U potpunosti sam zadovoljan igrom, samo je falio gol u prvom poluvremenu. Nekad dođe, nekad ne, a nekad se i golmani razbrane protiv nas. Bitno je samo da držimo motivaciju i strpljenje- rekao je Stanković posle utakmice za televiziju Arenasport.

Zvezda je za 10 minuta u nastavku preko Mirka Ivanića i Dijega Falčinelija stigla do pobede.

- Za 10 minuta smo dali dva, mogli još. Na kraju nismo riskirali, tako da u ovakvom ritmu sam prezadovoljan. Bilo bi lakše da smo na vreme otvorili, iako je pristup bio izvanredan. Koncentracija isto tako, napadali smo sve vreme i to je bilo evidentno.

 

Prvaka Srbije u ponedeljak čeka žreb za Ligu Evrope kada će saznati rivala u šesnaestini finala.

- Da li priželjkujem nekog? Ne. Mirno ćemo ga dočekati, videćemo koga ćemo dobiti, pa ćemo posle o tome razmišljati- zaključio je.

Trener Bačke Goran Milojević takođe je izneo utiske.

- Želja nam je bila da se nadigravamo i ako budemo imali sreće nešto i ponesemo sa 'Marakane'. Golman je bio izvrstan, dali smo sve od sebe i učinili da odigramo kvalitetnu utakmicu. Momci su se borili, dobro odigrali- poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading