TRENER BOLONJE OTIŠAO U BOLNICU U KOJOJ SE LEČIO: Mihajlović posetio navijača koji se bori protiv leukemije!

Autor:

Sport

14.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović (51) tokom nedelje otišao je u iznenadnu posetu klinike "Sant Orsola", gde se i sam lečio prošle godine od leukemije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović posetio je bolnicu u kojoj se lečio, gde je bodrio bolesne pacijente

Trener Bolonje ciljano je sa još nekoliko predstavnika svog tima došao u ovu medicinsku ustanovu da bi posetio jednog 50-godišnjeg navijača svog tima koji trenutno vodi borbu protiv ove teške bolesti, iz koje je Miha izašao kao pobednik.

Legenda našeg fudbala svim pacijentima uputila je reči podrške i poručila da je i prošala istim putem kojim trenutno idu u borbi za život i da dobro zna koliko im je u pojedinim trenucima naporno i teško.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihajlović se u "Santo Orsoli" lečio od leukemije

Iako je proslavljeni defanzivac iznenadio pacijente, i on je ipak ostao zatečen prizorom po izlasku sa klinike. Na putu je naišao na zastavu Bolonje, na kojoj je bila ispisana poruka: "Molim vas, nemojte me baciti. Čekam prijatelja da se vrati kući!" Brojni svedoci kažu da je Miha emotivno doživeo poruku na klupskoj zastavi i da se pored nje zadržao malo duže i tek onda krenuo.

 

Siniša Mihajlović uspeo je da pobedi leukemiju posle nekoliko krugova hemioterapije i zračenja, a u tom period podvrgao se i presađivanju koštane srži. Srpski stručnjak rekao je da više ne krije strah od bolesti, a prošle srede bio je na redovnoj kontroli na klinici "Sant Orsola" u Bolonji, gde prolazi kroz detaljna testiranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading