MILAN BORJAN - SEDMA ZVEZDINA ZVEZDA: Kako vam zvuči? Golman Zvezde progovorio o ŽIVOTNOJ NAGRADI!

Autor:

Sport

13.12.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle istorijske evrojeseni.

RepublikaFoto: Starsport
Golman Crvene zvezde Milan Borjan

Remi Crvene zvezde u Liberecu bez golova ostaće zauvek u sećanju golmana crveno-belih Milana Borjana. Pored toga što je još jednom sačuvao mrežu crveno-belih, kanadski reprezentativni golman izjednačio se sa legendarnim Vladimirom Petrovićem Pižonom po broju odigranih utakmica u evrokupovima (50).

Borjan je proglašen i za najbolju "jedinicu" grupne faze Lige Evrope, a navijači su pokrenuli inicijativu da on ponese laskavo priznanje "Sedme Zvezdine zvezde".

– Neverovatna je čast biti “rame uz rame” sa takvom legendom kao što je Vladimir Petrović. Želim da se zahvalim rukovodstvu, stručnom štabu i navijačima na svemu. Navijači su me u potpunosti emotivno dotakli sa inicijativom da postanem Zvezdina zvezda. Za mene bi to značilo vrhunac uspeha, životna nagrada i neraskidiva veza sa mojom Crvenom zvezdom. Radujem se svemu što dolazi – počeo je priču za MaxBet sport, Milan Borjan.

Podsetimo, Zvezda će u ponedeljak saznati protivnika u nokaut fazi drugog po rangu evropskog takmičenja u kome je u grupi L uspela da sakupi rekordnih 11 bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading