EKSPLOZIJA NA "MARAKANI": Milojević POSREDUJE, Zvezda dovodi bivšu UZDANICU crno-belih za evropsko PROLEĆE!

Autor:

Sport

13.12.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za "Delije".

RepublikaFoto: Starsport
Duel Ovusua i Nemanje Antonova, bivšeg levog beka Partizana

Crvena zvezda naporno radi na pronalaženju pojačanja za januarski prelazni rok, a prema pisanju "Mocartsporta", plan crveno-belih je da angažuju krilnog fudbalera iz Gane Semjuela Ovusua.

Momak koji je pažnju na sebe skrenuo odličnim partijama u crno-belom dresu kluba sa Banovog Brda, sjajno igra u poslednje vreme u Al Ahliju kod srpskog trenera Vladana Milojevića. Na poslednjih pet mečeva bio je strelac tri gola, ali problem za aktuelnog srpskog šampiona mogu da budu finansijski zajtevi. 

Naime, on se u Džedi nalazi na pozajmici iz Al Fajhe, a otkupna klauzula iznosi čak četiri miliona dolara, dok zarada Ovusua takođe premašuje milionski iznos. Ipak, postoji mogućnost "cenkanja", pa i opcija da se na stadion "Rajko Mitić" preseli kao pozajmljen fudbaler.

Inače, crveno-beli nisu zadovoljni partijama letošnje pridošlice Srđana Spiridonovića, a i krilo El Fardu Ben bi mogao da ode u slučaju adekvatne ponude. Uskoro ćemo videti da li je Ovusu rešenje za Stankovićev mozaik na boku...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Doca

13.12.2020 17:11

Samo ovaj da ne posreduje. Toliko je promašaja doveo. Da je bar odveo bar nekog.

Pravda

13.12.2020 22:10

Haha.. Šta, eksplozija!? Ma atomska bomba! Još prvenstvo nije ni gotovo, a već je Dragović bio viđen u Zvezdi pa naprasno ispari, pa onda dovode Vukašin Jovanovića, Ortiza, sad Ovusua, pa koji će nam on? A, pre je petarda nego eksplozija, a ne gori nama u napadu, gori nam odbrana i ko sve do februara neće doći u Zvezdu, a još naročito što nrmsmo ni za burek pare, a ne milione, Borjan nas opet sačuvao, njega zadržite i Sanoga, i ove klince, pa na proleće šta nam bog da!