GROM IZ VEDRA NEBA: Srbin RASPLAKAO Bolonju, Mihajlović preuzeo ODGOVORNOST!

Autor:

Sport

13.12.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miha u svom stilu, bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Bolonje Siniša Mihajlović

Bolonja ove sezone ne beleži rezultate u Seriji A u skladu sa očekivanjima armije navijača, a trener italijanskog prvoligaša Siniša Mihajlović uoči okršaja sa Romom preuzeo je krivicu na sebe.

Miha je razočarao navijače rečima da Bolonjezi usled finansijske krize uslovljene pandemijom koronavirusa neće imati novca za velika pojačanja u januarskom prelaznom roku.

- Samo do pola se slažem sa onim što je rekao. Je li rekao da je cilj da osvojimo 52 boda? To je pet više nego prošle sezone i bili bi pravo čudo da uspemo u tome u ovakvoj situaciji. Da budemo objektivni. Nedostaje nam pet, šest ili sedam igrača od početka godine. Problem nije startnih 11, već to što nemamo izmene. Cilj je da opstanemo, da se obezbedimo što je pre moguće, da vidimo šta možemo da uradimo - poručio je srpski strateg.

On je uputio javno izvinjenje i preuzeo je odgovornost za poraz od Intera u prošlom prvenstvenom kolu.

- Zbog problema tokom leta sa koronom, razmišljali smo da napravimo najmlađi tim u Seriji A. Ipak, stanje je alarmantno, oslanjamo se na momke od 36 i 38 godina, Danila i Palasija. Imalismo sreće sa koronom. Sa svim tim, izvinjavam se momcima. Poraz od Intera je moja krivica. Ne možemo da igramo 3-5-2, tako da ću protiv Rome igrati sa Vinjatom. Moramo da mislimo tako da postignemo gol više, ne da jurimo rezultat.

Veruje da ima načina da zaustavi napadača Rome Edina Džeka.

- Neće biti dobro ako mu damo prostora kao što smo dali Lukakuu. Nadam se da neće imati svoj dan. On je sjajan igrač, u stanju je da sam rešava mečeve. Možda ga je korona poremetila u fizičkom smislu. Ipak, nije samo Džeko u pitanju kad je reč o Romi, imaju sjajan tim sa jakim igračima. Biće nam teško, ali isto tako i njima - zaključio je trener Bolonje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading