ZANIMLJIVI MEČEVI U LE: Totenhem pobedom do prvog mesta, Dinamo oborio rekord, Joveljić junak Volfsbergera!

Autor:

Sport

10.12.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U terminu od 21.00 odigrano je poslednjih 12 utakmica grupne faze drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Poslednji koji su ušli u voz za nokaut fazu su ekipe Makabija iz Tel Aviva i Volfsbergera. Izraelska ekipa je savladala Sivaspor sa 1:0 i tako uz Viljareal obezbedila plasman u narednu rundu.

Istim rezultatom je i Volfsberger pobedio Fejenord i pridružio se zagrebačkom Dinamu, koji je ove večeri oborio jedan evropski rekord, u nokaut fazi. Jedini gol na meču postigao je srpski napadač Dejan Joveljić u prvom poluvremenu.

U grupi G, Lester je rutinski savladao AEK sa 2:0, a tim rezultatom je i Braga na svom terenu porazila Zorju. Grupu H trijumfalno je završio Milan, pobedom nad praškom Spartom od 1:0. Rosoneri su tako pretekli Lil na tabeli i završili kao prvi. Francuski tim je poražen od Seltika na gostovanju sa 3:2.

Rutinski je grupnu fazu završio i Totenhem, koji je savladao Antverpen sa 2:0 i tako obezbedio prvo mesto. U meču bez rezultatskog značaja, LASK je lako pobedio Ludogorec sa 3:1.

I na kraju, treba reći da je Hofenhajm ubedljivo savladao Gent sa 4:1 i ostao neporažen, ispred Crvene zvezde, koja je odigrala bez golova u Liberecu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading