ŽELE LI HRVATI SRBIJU? Mediji u komšiluku GORE pred ŽREB!

Autor:

Sport

07.12.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada smo se u dva navrata sastajali.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Srbija - Hrvatska, Mitrović protiv Šimunića i Ćorluke

U ponedeljak od 18 časova na programu je žreb za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a Srbija teoretski može da se sastane i sa Hrvatskom. Naime, "orlovi" su pre izvlačenja smešteni u drugi šešir, a naše zapadne komšije u prvi mada je jasno da ne bi voleli da se ponovo sastanu sa našom reprezentacijom.

- Srbija je u drugoj grupi i ponovno bismo mogli da igramo  protiv njih. Podsetimo, protiv Srba smo igrali u kvalifikacijama za Euro 2000. godine i u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine. Nisu Srbi izborili odlazak na Euro, da jesu, tamo bi u grupi bili baš s Hrvatskom, a ovako možemo da igramo samo u kvalifikacijama. Hrvatska je vicešampion sveta u kakvoj god grupi završi nema razloga za strah. Respekt da, ali strah ne - piše 24sata.hr.

Podsetimo, kvalifikacije su na programu od marta do novembra naredne godine, a na Mundijal će se direktno plasirati osvajači grupa, dok će drugoplasirane selekcije put baraža.

Srbija je učestvovala na minulom Svetskom prvenstvu u Rusiji, a takmičenje je okončala u grupnoj fazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading