KUCNUO JE ČAS: Ponedeljak je DAN D za reprezentaciju Srbije!

Autor:

Sport

06.12.2020

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se sa nestrpljenjem iščekuje.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije slave protiv Rusije u poslednjoj rundi Lige nacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 18 časova saznaće imena rivala u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Žreb će biti održan u Cirihu, a "orlovi" su smešteni u drugi šešir zajedno sa selekcijama Švajcarske, Velsa, Poljske, Švedske, Austrije, Ukrajine, Turske, Slovačke i Rumunije. 

U prvom šeširu se nalaze Belgija, Francuska, Engleska, Portugal, Španija, Italija, Hrvatska, Danska, Nemačka, Holandija, u trećem su Rusija, Mađarska, Irska, Češka, Norveška, Severna Irska, Island, Škotska, Grčka, Finska. Četvrti šešir čine BiH, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Bugarska, Izrael, Belorusija, Gruzija, Luksemburg, peti Jermenija, Kipar, Farska ostrva, Azerbejdžan, Estonija, tzv. Kosovo, Kazahstan, Litvanija, Letonija, Andora, dok su u šestom Malta, Moldavija, Lihtenštajn, Gibraltar, San Marino.

Propozicije žreba kažu da u istu grupu ne mogu biti smeštene Srbija i tzv. Kosovo, a sa južnom srpskom pokrajinom neće moći ni BiH, dok je FIFA takođe razdvojila Ruse i Ukrajince.

Na Mundijal će se plasirati deset osvajača kvalifikacionih grupa, dok su još dva mesta rezervisana za baraž koji će se popuniti od drugoplasiranih reprezentacija i iz Lige nacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading