EUFORIJA MEĐU "DELIJAMA": Stanković PRESEKAO, velika NOVINA u Zvezdi!

Autor:

Sport

06.12.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka prvenstva.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju od 16 časova na Gradskom stadionu u Užicu ekipi Zlatibora u okviru 17. kola Superlige Srbije, a trener Dejan Stanković planira da na teren pošalje mlađe snage.

Usled kadrovskih problema, šansu da prvi put zaigra među 11 imaće i mladi Andrija Radulović. Momak koji se nalazi na meti Milana već se dokazao u omladinskoj selekciji crveno-belih, nekoliko puta je bio strelac i za prvi tim, ulaskom sa klupe, a videćemo da li će na jugozapadu Srbije pokazati svoj pun potencijal.

RepublikaFoto: Starsport
Talentovani Andrija Radulović

Pored krilnog napadača, od perspektivnih igrača u startnih 11 trebali bi da budu i Strahinja Eraković, Veljko Nikolić i Njegoš Petrović.

Branilac titule ima imperativ pobede nad Zlatiborom, s obzirom da je Partizan sinoćnom pobedom nad Čukaričkim prišao na "minus šest" na superligaškoj tabeli. Zlatiborci su se pokazali kao izuzetno neugodan rival za Crvenu zvezdu u 1/16 finala Kupa Srbije kada su na "Marakani" poveli sa 2:0, ali su u poslednjih 20-ak minuta meča ispustili veliki "skalp".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading