"CarGo Batler" nastavlja akciju besplatnih obroka za medicinare - Restoran "Richard Gyros" prvi se priključio akciji i donirao još 100 obroka

Autor: Republika

Vesti

07.12.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akciji doniranja besplatnih obroka za medicinske radnike, Udruženju građana "CarGo" i "CarGo Batleru" prvi se pridružio restoran "Richard Gyros", koji je danas donirao još 100 obroka za medicinare u COVID centrima pri domovima zdravlja Palilula, Karaburma i Borča, kao i COVID ambulanti u Čarlija Čaplina.

RepublikaFoto: CarGo

- Nastavljamo akciju podrške medicinskim radnicima kako bismo im se makar malo odužili na svakodnevnoj borbi za sve nas. Našem pozivu za pomoć prvi se odazvao restoran "Richard Gyros" i pokazao da u vremenu kada je i ugostiteljima teško, može da se pomogne. Oni su dokaz da humanost ne prestaje ni u teškim trenucima - rekao je predsednik Udruženja građana "CarGo" Aleksandar Vučić.

Vučić je posebno zahvalio "CarGo" batlerima, koji su tu da lekarima, medicinskim sestrama, tehničarima i ostalom medicinskom osoblju dostave toplu i svežu hranu.

RepublikaFoto: CarGo

Suvlasnik restorana "Richard Gyros & Sweets" Vuko Dragašević naglasio je da je ova donacija najmanje što mogu da urade za naše hrabre medicinare.

- Pozivam i ostale ugostitelje da pripreme nešto iz svoje kuhinje i tako obraduju naše heroje i pomognu da zajedno prebrodimo krizu. Oni ne odustaju od borbe za sve nas i mi moramo da pokažemo da ne odustajemo od njih - rekao je on.

RepublikaFoto: CarGo

Vučić je dodao da "CarGo" pomaže ugostiteljima akcijama i popustima i da ih poziva da šire dalje pomoć i da se pridruže akciji,  jer je veliki broj COVID ambulanti u Beogradu i da moraju da stignu do što većeg broja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading