HOROR JESEN SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Prvo PROMAŠAJ karijere, a sada ne igra ni u klubu!

Autor:

Sport

06.12.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović sa saigračima iz reprezentacije Srbije na meču protiv Turske u Ligi nacija

Fudbaleri Fulama poraženi su od Mančester sitija sa 2:0, a na terenu se nije našao srpski napadač Aleksandar Mitrović. Menadžer kluba sa "Krejven Kotidža" Skot Parker odluku o izostavljanju Mitra iz sastava, obrazložio je taktičkim razlozima, ali je činjenica da bivšem centarforu Partizana i Anderlehta ne cvetaju ruže ove jeseni.

– Mitrović nije povređen. Jednostavno, tako sam video utakmicu i šta je bilo potrebno timu. Smatrao sam da u onakvom sastavu možemo da im napravimo problem. Aleks će tek imati važnu ulogu za nas ove sezone – rekao je Parker posle meča u Mančesteru.

Podsetimo, Mitrović je od reprezentativne pauze odigrao tek 37 minuta u dresu Fulama, a nažalost promašio je ključan penal u finalu plej-ofa za odlazak na EURO protiv Škotske.

Srpski as je u tekućoj sezoni upisao ukupno deset utakmica za londonski tim, na kojima je postigao dva gola, uz isto toliko asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading