OSVETA ZA MBAPEA? PSŽ OTIMA Realu jednog od NAJBOLJIH igrača!

Autor:

Sport

16.11.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji trese Evropu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Asovi Real Madrida, kapiten Serhio Ramos i napadač Karim Benzema

Pregovori Real Madrida sa kapitenom Serhiom Ramosom oko produžetka ugovora ne teku prema očekivanjima, a celu situaciju želi da iskoristi PSŽ i dovede u prestonicu Francuske jednog od najboljih defanzivaca današnjice.

Španski "As" piše da Ramos želi dugoročan ugovor sa "galaktikosima" koji su spremni da mu ponude saradnju na 1+1 godinu. To je u skladu sa klupskom politikom Madriđana po kojoj fudbalerima u poznim igračkim godinama ne daju višegodišnje ugovore. Od ove prakse odstupili su samo u slučaju Kristijana Ronalda, ali izgleda da to neće ponoviti sa Ramosom.

Isti izvor navodi da je PSŽ favorit za angažovanje iskusnog Španca, a u trku je uključen i italijanski šampion Juventus. Na neki način, Parižani bi se Ramosovim potpisom "osvetili" Realu za kontakt sa Kilijanom Mbapeom, a najnovije informacije su da će on usloviti klub priliko prolongiranja saradnje unošenjem posebne klauzule koja se tiče madridskog velikana, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading