JOVIĆU ODZVONILO: Zamalo heroj Srbije ide iz Reala KAO KUSUR!

Autor:

Sport

13.11.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo lako je Luka Jović mogao da povrati samopouzdanje i vrati se na golgeterski put, da je Srbija imala sreće na penalima, ali moraće fudbaler Real Madrida da se vrati u realnost i razmisli šta je najbolje za njegovu karijeru koja ne ide onako kako je planirao...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Možda mu gol posle godinu dana pomogne da vrati samopouzdanje, ali već duže vreme SE spekuliše da je Zinedin Zidan nezadovoljan Srbinom i da bi mu rado video leđa.

Španski mediji pisali su o tome da bi Jović mogao da ode na zimu, na pozajmicu, a sada je otkriven i dugoročniji plan sa napadačem plaćenim 60 miliona evra.

"Marka" piše da je Florentino Perez odlučio da Jovića iskoristi kao "kusur" dok bude narednog leta kupovao Erlinga Brauta Holanda iz Dortmunda, naravno uz bogatu doplatu Real Madrida, s tim da se brojke još ne spominju.

 

Holand je jedan od najtalentovanijih napadača sveta i logično je da privlači pažnju Real Madrida, ali videćemo da li će Jović biti zainteresovan da se vrati u Nemačku, pošto se Monako već duže vremena spominje kao "obećana zemlja".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading