BRUKA I SRAMOTA! Reprezentativci su PRIMADONE, neko je morao da završi u BOLNICI! Živadinović BESAN kao ris posle NEUSPEHA Srbije!

Autor:

Sport

16.11.2020

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: starsport
Milan Živadinović i pokojni Ilija Petković

Iskusni stručnjak Milan Živadinović izuzetno kritički gleda na poslednja dva neuspeha Srbije u susretima sa Škotskom i Mađarskom.

On je upitan kako vidi rezultate "orlova" u novembarskom ciklusu.

- Komentarišem kao svaki slobodan građanin Srbije. Razočaran sam, odigrati tako važnu utakmicu bez krvi, energije, svežine. Škoti su nam naneli veliki udarac usred Beograda. Dajte malo mere, slobodno kritikujte fudbalere, pa nisu oni primadone. Mađari su nam takođe uzeli važan bod, kakvo grljenje na kraju sa njima, morali smo malo da "zakrvimo" - počeo je Živadinović razgovor za "TV Prva".

Što se tiče Tumbakovića, "Živa" je jasan.

- Tumba je moj drugar, sarađivali smo u Kuvajtu. Mnogi ga napadaju, ali ima i dosta problema. Da me je pozvao rado bi se odazvao da sarađujemo, čak bi seo i na klupu sa njim. On je dobar čovek, žao mi ga je, upao je u kandže ljudi koji ne žele dobro srpskom fudbalu. Mi smo nejedinstveni, utakmice shvatamo olako, pa tako i prolazimo.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

 

- Treba napraviti jedan rez, dati šansu mladima. Stvori jednom tim, od A selekcije do mlađih, i selektiraj ko će da ih vodi i rezultati će doći - zaključio je Milan Živadinović, uz opasku da se igrači nisu dovoljno trudili čim "niko nije završio u bolnici".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading