KO JE VLASNIK? Otkriveno kome pripada čitav arsenal naoružanja pronađen kod Bujanovca

Autor: Objektiv, Republika

Hronika

16.11.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružje koje je 14. novembra prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac pronašao radnik jedne firme pripada nekadašnjoj Oslobodilačkoj vojsci Preševa, Medveđe i Bujanovca, saznaje Objektiv.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ilustracija

Vojska Srbije obezbedila je lokaciju na kojoj je oružje pronađeno i ne postoji nikakva bezbednosna opasnost.

Naime, radnik je tada pronašao osam punjenja za ručni minobacač "Osa", jednu protivtenkovska mina, vreća nitroglicerina, tri sanduka municije i jedan uređaj za praćenje.

 

 

Sutradan je formirana ekipa nadležnih iz policije i vojske, koji su izvršili uviđaj i konstatovali da je za sada nepoznata osoba ili više njih u ataru sela Končulj koje je na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, u mestu zvanom Singrit, ispod stene u šupljini, sakrili raznu vrstu naoružanja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

16.11.2020 11:30

U Medvedi zivi 93% Srba. Sta hoce sipci od nas? Da oslobadjaju Medvedju? Da li tih 7% vise vredi od 93% Srba? Vidimo I to I pitamo se pod cijom dozvolom se naseljavaju u velikom broju siptari u Medvedju I javna je tajna da Im nove lice nicu od temelja finansiraju njihove organizacije spolja kupujucI srpska imanja.