Odnos Kristijana Ronalda i Juventusa DOSTIGAO TAČKU USIJANJA, "Stara dama" KREĆE U LOV NA BRAZILCA!, Barselona ČEKA U SENCI...

Autor:

Sport

11.11.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus i portugalski mag Kristijano Ronaldo u sve su gorim odnosima, pa je njegovo odlazak sa "Alijanc" stadiona sve izvesniji. Ko bi mogao da ga zameni, pitate se?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo, Nejmar i Leo Mesi mogli bi svi da nađu nove domove sledećeg leta

Pa ko drugi nego neko još kontroverzniji od Ronalda - Nejmar!

Vole u crno-belima iz Torina dramu, pa Italijanski mediji prenose da bi sve ovo moglo da se odigra idućeg leta. Nejmaru i Ronaldu ugovori sa klubovima traju do 2022. godine, ne žele da ih obnove, imaju i sličnu platu, pa se ozbiljno počelo razmišljati u pravcu "trampe".

Naravno, Juventus će morati i dobro da doplati, ipak je Nejmar mlađi sedam godina i njegova vrednost na tržištu ne pada, ali dogovor je i dalje predaleko.

Za sada nema informacija koliko miliona evra bi Juventus morao da izdvoji uz Ronalda.

 

Interesantno je da Nejmara i Ronalda takođe želi i Barselona, što će sve zavisiti od novog predsednika koji tek treba da bude izabran, ali nema sumnje da nas čeka zanimljiv prelazni rok u kome će se događati i veliki transferi.

Ono što je takođe opcija jeste i da Ronaldo napusti Evropu posle 2022. godine, pošto ga Dejvid Bekam zove u njegov Inter Majami. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bekam ima ambiciozan projekat u Interu iz Majamija, pa bi voleo Ronalda da vidi kao prvu zvezdu tima

Inače, poziv na Floridu dobio je i Leo Mesi, tako da bi fudbalski svet konačno mogao da dobije odgovor na pitanje "Šta bi bilo da dva najbolja fudbalera današnjice zaigraju zajedno?". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading