Ima li na Marakani MESTA ZA DVA MAĐIONIČARA? Miljenik "Delija" NA TRANSFER LISTI, na potezu Dejan Stanković!

Autor:

Sport

11.11.2020

08:28 >> 08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački reprezentativac Marko Marin bliži se kraju saradnje sa Al-Ahlijem, što bi mogle da budu odlične vesti za pristalice Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Saudijski klub, u kome sarađuje sa bivšim strategom crveno-belih Vladanom Milojevićem, odlučio je da ga stavi na transfer-listu i da mesto stranca iskoristi za nekog drugog fudbalera, najverovatnije štopera.

Saudijski mediji prenose informaciju da klub iz Džede nije zadovoljan Marinovim partijama, očekivali su više kada je stigao u zimu 2020. godine iz Crvene zvezde, a od tada je odigrao 18 mečeva i učestvovao u samo četiri gola - dva je dao i dva namestio.

 

 

 

Al-Ahli će tako biti voljan da proda ili pozajmi Marina u januaru, spominjao se čak i raskid ugovora, ali u tom slučaju bi morali da plaćaju "penale".

Marin, koji ima 31 godinu, u dosadašnjem delu karijere igrao za mnoge klubove - sa više ili manje uspeha: Verder, Borusiju Menhengladbah, Čelsi, Fiorentina, Anderleht, Sevilja, Trabzon, Olimpijakos i Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Marin ima 31 godinu, ali to što on radi na terenu ne može da zaustavi vreme

Za sada nema informacija gde bi mogao da nastavi karijeru, ali mediji širom Srbije i regiona već predviđaju očigledno: povratak na Marakanu!

Marin bi svakako bio ogromno pojačanje u jurišu na prezimljenje u Evropi, pa se sada samo čeka Amin najbitnije karike, šefa stručnog štaba Dejana Stankovića. Jeste da ima novog "mađioničara" u Katajiu, ali magova nikad dosta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading