Dejan Stanković MEŠA ODBRANU: Stiže VELIKI ZVEZDAŠ, ali ODLAZI DUGOGODIŠNJA UZDANICA crveno-belih!

Autor:

Sport

10.11.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana odlučio je da su mu potrebna pojačanja u defanzivi, pa je odabrao strastvenog Zvezdaša Aleksandra Dragovića kao idealno pojačanje. Nažalost, njegov dolazak podrazumeva odlazak dugogodišnjeg partnera Miloša Degeneka na poziciji centarhalfa.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Kako stvari stoje, Nemanja Milunović će napustiti Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku.

Sve glasnije se priča u poslednje vreme da je štoper crveno-belih odigrao svoje u voljenom klubu i da čelni ljudi srpskog šampiona razmišljaju o njegovoj prodaji.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović mogao bi da bude žrtva dolaska Aleksandra Dragovića

Pogotovo što će zima biti jedina prilika da zarade neki novac, pošto Milunoviću u junu sledeće godine ističe važeći ugovor sa Zvezdom, koja nije rada da produži saradnju sa vremešnim štoperom.

RepublikaFoto: Starsport
Milunovićevom vremenu na Marakani izgleda je došao kraj...

Ovo znači da će Dejan Stanković morati da traži novo rešenje na poziciji štopera, a velika je verovatnoća i da će stići levi bek, koji je takođe preko potreban Zvezdi. Delije se nadaju da bi Aleksandar Dragović mogao da sleti na Marakanu i tako ispuni dečački san. 

 

Bilo kako bilo, na Marakani nas očekuje rekonstrukcija odbrane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading