KAKAV MUŽ, DOBAR MUŽ: Evo šta je uradio suprug novoizabrane američke potpredsednice za nju i državu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

11.11.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daglas Imhof, suprug novoizabrane američke potpredsednice Kamale Haris, napustiće do januara 2021. godine sve svoje radne obaveze u DLA Pajper, jednoj od najvećih pravnih firmi u SAD, kako bi se posvetio pružanju podrške novoj američkoj administraciji Džo Bajdena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U saopštenju iz Bajdenovog izbornog štaba se kaže da je Imhof još u avgustu uzeo neplaćeno odsustvo, neposredno nakon što je Džo Bajden obelodanio da je Kamala Haris njegov izbor za potpredsednicu SAD.

Najavljuje se da će suprug novoizabrane potpredsednice do inauguracije Džo Bajdena 20. januara 2021. godine prekinuti sve veze sa svojom firmom DLA Pajper, preneo je Rojters.

 
 

Kamala Haris i Daglas Imhof u braku su od 2014. godine kada je ona obavljala dužnost državnog tužioca u Kaliforniji, nakon čega je 2017. godine izabrana za senatorku u američkom Kongresu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading