UOČI LIGE EVROPE: Veliki ljubimac "Delija" saopštio Zvezdi SJAJNU VEST!

Autor:

Sport

05.11.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju Gent od 21 čas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje bivših fudbalera FK Crvena zvezda Filipa Stojkovića i Nemanje Radonjića

Bivši desni bek Crvene zvezde Filip Stojković ocenio je da je Gent najslabija ekipa sa kojom će se aktuelni šampion Srbije sastati u Evropi ove jeseni.

- Na prvu loptu ovo što ću sada reći deluje bezobrazno, jer smo mi utakmicu u Gentu izgubili. Ali niko ne može da mi uskrati pravo da kažem ono što zaista mislim. Ubeđen sam da je Gent jedna od najslabijih ekipa protiv koje sam igrao u Ligi šampiona ili Lige Evrope. Ako ne i najslabija. Govorimo o nivou ozbiljnih evropskih zemalja. Znate, kada dobijete rivala zvučnog imena, još iz Belgije... Morate da ih poštujete, čak i da se pomalo plašite. Međutim, Gent ne zaslužuje takav respekt - ocenio je popularni "Žule".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Stojković u crveno-belom dresu

- Pazite, oni su veliki klub, imaju i neka zvučna imena. Međutim, na terenu nije to - to. Kao da se jedino i isključivo oslanjaju na individualni kvalitet. Nema hemije i timskog rada, to je moj utisak. Da vam prepričam ukratko taj meč. Izašli smo visoko, i ubili ih u prvih 20 minuta. Lako smo im uzimali loptu u završnoj trećini terena, stvorili tri zicera i promašili. Malo smo bili sebični u nekim ozbiljnim situacijama. To nam se kasnije obilo o glavu. Primili smo dva identična gola. Potom jurili rezultat. Ubeđen sam da smo ispali od slabijeg tima - zaključio je Filip Stojković.

Podsetimo, Gent stiže na "Marakanu" na susret čiji je početak zakazan za 21 čas, a u slučaju pobede Zvezda bi došla na korak od evropskog proleća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading