Ko je ON da PRETI ZVEZDI?! ZAMENIK trenera Genta POSLAO OŠTRU PORUKU CRVENO-BELIMA!

Autor:

Sport

05.11.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik trenera Genta Peter Belet zameniće De Dekera na večerašnjem susretu sa Zvezdom, a asistent belgijanaca imao je oštre reči za crveno-bele uoči okršaja u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Genta

Problemi su ozbiljni, samopouzdanje prilično na niskom nivou, ali ukoliko želi da ostane u konkurenciji Gent večeras u najmanju ruku mora da izbegne poraz na stadionu Rajko Mitić. Vicešampion Belgije nema nijedan bod u prva dva kola, mada poraz od Libereca mora da se svrsta u kategoriju nesrećnih.

Gent je u Beograd stigao bez trenera De Dekera, koji je zaražen koronom, pa će njegovo mesto zauzeti iskusni pomoćnik Peter Belet, koj se ne plaši Zvezde i njene istorije.

- Sigurno nećemo potceniti Crvenu zvezdu. U pitanju je fantastičan tim sa velikom istorijom. Pokazaćemo poštovanje koje Crvena zvezda zaslužuje, ali ako se plašite ovakve ekipe, onda nemate šanse. Verujemo u svoje kvalitete. Imamo puno problema, posebno medicinskih, ali ovde neće biti mesta za izgovore. U meč ulazimo sa poštovanjem, ali bez straha - uverava Belet.

 

 

 

Gent je ove sezone najviše problema imao upravo sa trenerima. 

Jes Torup, koji je praktično stvorio ovaj tim otišao je posle serije loših rezultata s početka sezone.

Vremešnom Laslu Bolonjiju nije pošlo zarukom da uvede strogu disciplinu, pa je naišao na veliki otpor unutar svlačionice, što ga je ubrzo koštalo posla. 

Vim de Deker je ostao kao prinudno rešenje i donekle je uspeo da uspostavi kakav-takav balans. Gent pomalo dobija obrise one ekipe koja je prošle sezone prošla grupnu fazu Lige Evrope, mada je ove sezone izostao konkretan učinak u Evropi.

Ako se posle svega toga ne plaše Zvezde, onda imaju ozbiljan problem u glavi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading