LOŠE VESTI ZA ZVEZDU PRED GENT: Belgijanci povukli KLJUČAN POTEZ pred dolazak u Beograd!

Autor:

Sport

04.11.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je sve išlo slutilo da će Gent doći žestoko oslabljen na gostovanje Crvenoj zvezdi u okviru 3. kola Lige Evrope, situacija po belgijski klub se popravlja iz sata u sat.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Gent je uspeo da reši gorući problem dan uoči gostovanja Crvenoj zvezdi, a to je pitanje golmana.

Za duel protiv Crvene zvezde licenciran je iskusni čuvar mreže Kolin Kozemansa, potvrdili su brojni belgijski mediji, pa mladi Oven Johmans, 17- godišnji čuvar mreže Genta neće biti bačen u vatru u Beogradu kao što se mislilo. Nekadašnji član Briža našao se u avionu za glavni grad Srbije, što nedvosmisleno potvrđuje da će on biti poslednja prepreka timu Dejana Stankovića.

Očigledno je da su u Gentu iskoristili mogućnost licenciranja još jednog igrača, ovog puta trećeg golmana, zbog nagomilanih problema sa povredama i virusom korona. Prvi čuvar mreže Davi Ruf je zarežen COVID-om 19, dok je Sinan Bolat suspenodan.

 

 

 

Zbog situacije sa koronavirusom Izvesno tim neće voditi trener Vim De Deker, a takođe je odsutan i defanzivac Mihael Ngadeu.

Prema informacijama iz Belgije svi ostali fudbaleri su spremni i naoštreni za duel sa srpskim šampionom.

Crvena zvezda ima tri boda iz dva susreta i druga je na tabeli L grupe, dok je Gent zabeležio dva poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading