KONAČNO SE OGLASIO MILOŠEVIĆ: Bivši trener Partizana OTKRIO gde će nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

23.10.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Savo Milošević je i dalje bez angažmana, ali je otkrio španskim medijima planove za nastavak trenerske karijere...

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Doskorašnji trener crno-belih  je za list "Diario de Navara" iz Osasune poručio da namerava da se oproba kao trener van granica Srbije.

- Pre mesec dana sam napustio Partizan i sada bih da se vratim treniranju, ali želim da odem iz Srbije. U Pamplonu ću doći, ali to će biti kada ovo sra**e od koronavirusa konačno prođe - rekao je Milošević, koji je posle odlaska iz Humske poručio da više nikada neće raditi u Srbiji.

 

Žali Milošević što ne može da se obeleži vek postojanja Osasune kako dolikuje.

- Jadno je što ne možemo da proslavimo kako bismo želeli, ali to ne može izbirisati ono što je Osasuna. Biće vremena za spektakularna slavlja. Volim sve “osasuniste” i Osasunu, u mom srcu će ostati dok ne umrem i sigurno posle toga - kazao je Milošević, koji je u Osasuni proveo tri sezone, odigrao 82 meča i postigao 22 gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading