CRNO-BELI IDU DALJE: Majstorija Pavlovića, Partizan bolji od Bačke na startu Kupa Srbije!

Autor:

Sport

21.10.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 1/8 finala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Pavlović proslavlja vodeći gol sa Ostojićem

Crno-beli su u uvodnoj rundi savladali Bačku na svom stadionu sa 2:0.

Strelci su bili Lazar Pavlović u 8. minutu i Takuma Asano u 75. Pored strelaca, vredi napomenuti da je u crno-belom dresu debitovao i Žan Kristof Bajbek.

Crno-beli su dosta kombinovali u sastavu, videli smo promene u svim linjama tima, pa je tako na golu bio Nemanja Stevanović, u odbrani Bojan Ostojić, a u veznom redu Lazar Pavlović.

Odmah na startu veliki peh! Najistureniji napadač Lazar Marković morao je da napusti igru već u petom minutu.

Razočaranje zbog nove povrede, brzo je zamenila radost zbog gola u Humskoj, jer je u osmom minutu "parni valjak" poveo.

Lazar Pavlović je sa oko 20 metara zahvatio sjajno loptu i poslao je u dalje rašlje gola Bačke. Evrogol mladog veziste.

Denis Stojković, koji je zamenio povređenog Markovića, u 24. minutu nije dobro reagovao posle odličnog dodavanja, jednu pretnju Bačke Zdjelar je osujetio pravovremnim startom, a u nadoknadi vremena prvog poluvremena veliku šansu propustio je Lutovac – izbegao je ofsajd zamku, ali je u situaciji jedan na jedan šutirao pravo u Milojevića.

Stojković očito nije zadovoljio Stanojevića, pa ga je na poluvremenu zameni Natho, a u 47. minutu umalo gosti nisu izjednačili jer je lopta zatresla prečku posle šuta Pisačića, da bi samo dva minuta kasnije Asano vrlo loše šutirao iz izgledne situacije.

Igralo se otvorenije, Natho je promašio dobru šansu posle dodavanja Jojića, da bi u 75. minutu crno-beli dupliralo vođstvo – pogrešio je nesigurni golman Milojević, njegovo treće loše ispucavanje na meču, Natho je bio asistent, a Japanac Asano je kretnjom prevario protivnika i preciznim udarcem po zemlji poslao loptu u mrežu.

Do kraja utakmice crno-beli su imali još nekoliko prilika, a najbolju je imao Bajbek, čiji udarac je posle dobre minijature završio malo preko gola Bačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading