EKSKLUZIVNI PAPARACO SRPSKOG TELEGRAFA: Vazura priznao da je slagao!

Autor:

Sport

23.10.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura, kao što je Srpski telegraf i najavio, dao je iskaz na saslušanju u zgradi MUP, odnosno Policijskoj upravi za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana i, prema našim saznanjima, priznao da je slagao! Čelnik crno-belih bio je u pratnji vozača i advokata, a na saslušanju se zadržao 25 minuta.

U policiji je rekao da je na poluvremenu 163. večitog derbija u holu ispred svečane lože stadiona u kome je bilo još dvadesetak ljudi čuo kako je neko iza njega rekao: "Zovi onog indijanca da zove sudiju". Navodno je zbog toga posle meča izjavio da je sudija Novak Simović u poluvremenu dobio "poziv koji se ne odbija", što je dodatno uzburkalo fudbalsku javnost u Srbiji.

Sada je jasno zbog čega je Miloš Vazura bio uplašen i nervozan u MUP, što su primetili naši reporteri i ekskluzivni paparaco koji su sačekali čelnika crno-belih ispred policijske stanice u bivšoj Ulici 29. novembra. Posle saslušanja, prvi operativac "parnog valjka" je u pratnji vozača i advokata napustio zgradu MUP. Ekipa Srpskog telegrafa pokušala je da dobije izjavu od Vazure, ali je on vidno uznemiren to odbio, odmahnuvši glavom, te seo u službeni automobil u kojem ga je čekao vozač i pobegao.

 

 

 

Generalni direktor Partizana je tako od velikog govornika odjednom postao čovek čija se svaka izgovorena reč mora više puta proveriti i uzeti s rezervom, a s obzirom na to da je izneo lažne optužbe, morao bi i snositi posledice propisane zakonima naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading