ŠKOTI MELJU SVE NA PUTU KA BEOGRADU: Ostrvljani ZASTRAŠUJUĆI pred okršaj sa Srbijom

Autor:

Sport

15.10.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Škotkse sledeći je protivnik Srbije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, a, po svemu sudeći, biće i najteža prepreka "Orlova" na putu ka prvenstvu starog kontineta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Škotske nalaze se u sjajnoj formi pred okršaj sa Srbijom

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković samo o Škotima razmišlja, a kada se pogleda njihova forma u poslednje vreme, jasno je i zašto.

Naime, Škotska se trenutno nalazi u seriji od osam utakmica bez poraza, što je njihov najbolji vezani uspeh u poslednjih 32 godine!

 

Ni najmanje ne čudi optimizam u kampu ekipe Stiva Klarka, pošto se u "ples" sa Srbijom upliću na petama pobede nad Češkom (1:0) i generalnog sjajnog učinka u Ligi nacija, u kojoj će posle osvojenog prvog mesta u grupi napredovati u elitnu grupu A ovog nadmetanja.

RepublikaFoto: Starsport
Mitrović, Tadić i ekipa moraće da budu na visini zadatka kako bi savladali ekipu Stiva Klarka

Sa šest pobeda i dva remija, Ostvljani predstavljaju zaista ozbiljan izazov Tadiću, Mitroviću i kolegama, ali se oni nadaju da će domaći teren ipak imati kakav takav uticaj na rezultat, kao i ogromna želja "Orlova" da se konačno vrate na Evropsko prvenstvo posle svih ovih godina. 

Ispod možete pogledati rezultate Škotske na poslednjih osam mečeva:
San Marino 6:0
Kipar 2:1
Kazahstan 3:1
Izrael 1:1
Češka 2:1
Izrael 1:0
Slovačka 1:0
Češka 1:0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading